Termeni si conditii:

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul pendulum.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. Pendulum Art S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ai acestor termeni si conditii, precum si orice modificari a site-ului pendulum.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Intregul continut al site-ului pendulum.ro incluzand elemente de design si grafica web, imagini, este proprietatea S.C. Pendulum Art S.R.L. si este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul pendulum.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

S.C. Pendulum Art S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, nefiind exclus ca in realitate sa existe mici diferente intre acestea si produsele reale. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Pendulum Art S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila pe cat posibil, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania. S.C. Pendulum Art S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun.

S.C. Pendulum Art S.R.L. isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun.

Pretul afisat este Pretul Unitar, firma nefiind platitoare de TVA.

Politica de returnareReturul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

1. Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site.
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura. Denuntarea de contract se face numai in scris.
Pot fi returnate pe baza acestor legi numai produsele care nu au fost ridicate de la sediul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. pendulum.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Va rugam sa verificati coletul la primire. In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului va rugam sa solicitati agentului de la firma de curierat sa va deschida pachetul si sa-l verificati. Daca produsele sunt distruse se va intocmi un proces-verbal de constatare . In cazul in care nu ati verificat pachetul si nu s-a facut nici o constatare la primire, nu vi se va putea restitui suma platita pe colet si produse.

2. Produse ce v-au fost livrate gresit!
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de pendulum.ro