Modalitati de plata:

Virament bancar / Ordin de plata

Plata prin Virament bancar / Ordin de plata se face numai pe baza facturii proforma emise de SC Pendulum Art SRL si dupa ce un consultant de vanzari va confirma existenta in stoc a produselor comandate. Aceasta modalitate de plata se poate alege indiferent de localitatea din care sunteti si presupune plata in avans a produselor comandate.

Pentru comenzile pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului bancar al SC Pendulum Art SRL cu suma transferata.

Plata se face in contul S.C. Pendulum Art S.R.L. Cluj Napoca.
Banca: Transilvania
Cont: RO36BTRL01301202E86102XX

Ramburs

Alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid. In cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Daca destinatarul cadoului este o alta persoana decat dvs. este necesar sa alegeti o alta modalitate de plata.

Plata online cu card de credit sau debit

Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, MASTERCARD si MAESTRO.

Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

Aceasta metoda de plata este complet securizata. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (mobilpay.ro) catre banca, folosindu-se un Certificate SSL. Informatiile dumneavoastra nu sunt in nici un moment stocate pe serverele pendulum.ro sau in posesia noastra. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Pentru efectuare cu success a tranzactiei, dumneavoastra trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul de securitate (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra). In functie de cardul pe care il folositi codul de securitate poate lipsi.

Indiferent de valuta pe care o aveti pe card, tranzactiile se vor efectua in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.