Detalii produs:

Descriere produs:

1. Panou lemn stratificat cu rama wenge
Panoul din lemn stratificat este finisat cu un profil modern, de culoarea wenge, iar pe spate este prevazut cu un orificiu ce face usoara agatarea lui pe un perete. Fiind din lemn stratificat, acest suport nu sufera modificari de forma la umezeala, la temperaturi scazute sau inalte, asigurand astfel rezistenta lui pe o perioada foarte indelungata de timp.

2. Pelicula adeziva
Pelicula adeziva transparenta cu Ph neutru, asigura o legatura puternica intre suprafata panoului si imagine, asigurand totodata rezistenta si protejarea imaginii in timp, pe toata suprafata aplicata pe panoul de lemn.

3. Art Print
Printurile sau posterele sunt imprimate pe o hartie de cea mai buna calitate fiind importate sau realizate de cele mai bune companii de profil, iar tehnica noastra originala vine sa completeze si sa imbogateasca un produs de cea mai buna calitate.

4. Vernis ecologic
Vernisul ecologic este un lac non toxic transparent, pe baza de apa, special creat pentru a nu da suprafetei efectul de oglinda in cazul in care lumina bate direct pe tablou.
Aceasta pelicula de vernis ecologic, permite protejarea suprafetei printului adaugand totodata o structura originala. Imaginea este astfel protejata atat impotriva trecerii timpului, a razelor soarelui, cat si a umezelii, facand usoara intretinerea ei doar prin stergerea cu o carpa uscata.
Produsul final este unul de calitate superioara asigurand astfel 100% satisfactia garantata a clientului.